Monday, December 1, 2014

F64 și ziua de 1 Decembrie



Pentru că tot am scris mai devreme de 1 Decembrie, Ziua națională a României iar acest blog se vrea unul despre fotografie, nu ar strica să spunem câte ceva și despre acest subiect – fotografia.

Parada de 1 Decembrie a fost din totdeauna un subiect foarte interesant pentru fotografi, atât amatori cât și profesioniști. 

Deși 1 Decembrie este o zi declarată liberă, Magazinul F64 a decis să țină porțile” deschise, având un program normal de lucru: 9.00 – 22.00. 

Cum anul acesta se va defila prin fața Palatului Parlamentului și nu pe sub Arcul de Triumf, așa cum toată lumea era obișnuită, aveți posibilitatea să dați o fugă prin F64. Nu este foarte departe de zona de paradă și puteți beneficia și de ofertele speciale valabile inclusiv azi. 

În plus, la Cafeneaua F64 vă puteți încălzi cu o băutură caldă, puteți schimba opinii și păreri. Este un loc cu o atmosferă foarte plăcută. Mie îmi place foarte mult.

Cât privește ofertele încă valabile, oferte din toată gama de produse, pot aminti o parte dintre cele mai bune:


Oferta completă o puteți afla pe site-ul F64 sau pur și simplu mergând în magazin.

Din păcate, eu anul acest nu pot ajunge la paradă, dar celor care merg vă doresc lumină bună și un frig cât mai ușor de suportat.
 
Contact F64


No comments:

Post a Comment