Friday, December 5, 2014

Ce inseamna "Client Gold F64"


Multa lume se intreaba care este treaba cu contul gold la F64: ce inseamna asta, care sunt reducerile, ce beneficii are cel care face comanda.

In randurile urmatoare am sa incerc sa fac "lumina"

Ce este clientul gold: conform regulamentului de fidelizare F64 devii "client gold" daca  esti client F64 de cel putin 3 luni de zile  si ai cel putin 3 comenzi inscrise, a caror valoare depaseste 12000 RON

Care sunt reducerile unui client gold: reducerile "gold" variaza in functie de produs, oferte, marca. Aceste reduceri sunt cuprinse in general intre 3 si 10%, dar pot ajunge si la 15%, poate chiar mai mult in cazul unor promotii. Pentru a afla pretul "gold" al unui produs cel mai bine este sa intrebi un client gold.


Cum functioneaza: comanda produselor dorite se poate face online din contul "gold" sau in magazin pe baza cardului de Client Gold.

In cazul in care cineva doreste achizitionarea unui produs la pret "gold" va trebui sa apeleze, evident, la o persoana care detine acest statut. Este de remarcat faptul ca atat factura cat si garantia produselor pot fi eliberate pe numele cumparatorului, nu neaparat pe numele detinatorului de statut "gold". La completarea campurilor obligatorii "adresa de livrare" si "date de facturare" se pot completa datele celui care plateste, astfel ca toate actele (factura, garantie) vor fi pe numele platitorului; numele clientului gold nu apare pe acte. Produsele pot fi livrate de catre curier la adresa mentionata sau pot fi ridicate direct de catre platitor de la F64.

Care sunt beneficiile clientului gold cand "ajuta" pe cineva sa achizitioneze produse la preturi speciale: fiecare produs beneficiaza de un anumit numar de puncte oferite bonus, care se vor adauga in contul clientului gold in momentul achizitionarii produsului. Valoarea unui punct de fidelitate este de 0.01 RON (ex. 100 puncte = 1RON).


Regulamentul si alte detalii gasiti aici:
F64 - puncte de fidelitate
F64 - program fidelizare

Daca cineva este interesat in a afla pretul "gold" al unui produs si/sau pentru a comanda un produs ma puteti contacta la anjin21@gmail.com sau direct pe blog.



Pentru a vizualiza gama de produse F64 si a efectua comenzi  la pret normal:

camere foto digitale


Pentru orice detalii sau intrebari puteti contacta direct departamentul corespunzator de la F64 sau in masura in care pot sa va ajut eu ma puteti contacta la email anjin21@gmail.com
 

No comments:

Post a Comment